زخم‌های مزمن بار مالی زیادی بر بیماران وارد می‌کند | طب بازار بلاگ

زخم‌های مزمن بار مالی زیادی بر بیماران وارد می‌کند

دسته : (اخبار طب بازاری, علمی و آموزشی) توسط tebbazar در ۱۱-۰۸-۱۳۹۴

برچسب ها : ,

دبیر علمی دومین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت با تاکید بر این که زخم‌های مزمن دارای تاثیر بسیار زیادی بر کیفیت زندگی بیماران هستند، گفت: بروز این زخم‌ها می‌تواند بار بسیار زیادی برای بیمار، متخصصان و کل نظام بهداشتی جوامع داشته باشد.

به گزارش خبرنگار علمی ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر پروین منصوری در دومین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت که در سالن غرضی بیمارستان میلاد برگزار شد بیش از ۹۵ درصد زخم‌های مزمن را از نوع تیپیکال عنوان کرد و افزود: تنها ۵ درصد از انواع زخم‌ها از نوع آتیپیکال (atypical) هستند و مجموعه‌ای از ارزیابی‌های بالینی بر اساس تجربیات پزشک و فاکتورهای مختلف مانند سن بیمار و زمان بروز زخم روی بروز این زخم‌ها تاثیر دارند که این زخم‌ها به درمان‌های استاندارد پاسخ نمی‌دهند.

این متخصص پوست و مو با اشاره به اینکه بروز بدخیمی را در زخم‌های مزمن، “Marjulin ulcer” می‌نامند، اظهار کرد: در تشخیص زخم‌های Atypical که علت آن را نمی‌دانیم باید به طور حتم از دو نوع بیوپسی استفاده کنیم تا قبل از تبدیل زخم به نوع مزمن آن را مهار و از توسعه آن جلوگیری کنیم زیرا بروز و توسعه آنها می‌تواند تاثیر بسزایی بر کیفیت زندگی افراد داشته باشد.

منصوری در ادامه نمای غیرعادی کلینیکی زخم، اندازه کوچک تر از ۳cm³ زخم و رنگ زخم را در صورتی که به رنگ صورتی کثیف کم رنگ باشد را از مواردی دانست که در تشخیص آنها باید به طور حتم از بیوپسی استفاده شود.

دبیرعلمی دومین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت در پایان، تشخیص زخم بر اساس تاریخچه بیمار را بسیار مهم خواند و گفت: استفاده بیمار از انواع داروها و پمادها، تاتو، مصرف مواد مخدر، لباس‌های غیرعادی و نامناسب و سایر موارد از این قبیل در تشخیص بیماری‌های پوستی بسیار حائز اهمیت است و کمک می‌کند هر چه سریع تر نوع زخم تشخیص داده شود و از تحمیل بار ناشی از آن بر فرد بیمار، متخصصان و نظام بهداشتی جلوگیری می‌کند.

منبع



دیدگاهتان را بنویسید


CAPTCHA Image
Reload Image